Agenda

Elke week donderdag komen we samen via “zoom”

Agenda

Datum: Zaterdag 11 juli
Plaats:Zoniënwoud
Uur:11 uur
Activiteit:Recreatieve wandeling door het Zoniënwoud 8,2 km
Afspraak op de parking (V) bij de kapel van O.-L.-Vrouw van Welriekende (1864) 1 op de hoek Welriekendedreef/Kapeldreef in Hoeilaart.
Het Zoniënwoud is een groot bos centraal in België, ten zuidoosten van de hoofdstad Brussel. Het is zo'n 4400 hectare groot. Sinds 2017 maken vijf delen van de drie integrale bosreservaten (één gebied in reservaat Zwaenepoel in het Vlaams Gewest, twee gebieden in reservaat Grippensdelle in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en twee gebieden in reservaat Ticton in het Waals Gewest) in het Zoniënwoud deel uit van het Unesco-Werelderfgoed Oude en voorhistorische beukenbossen van de Karpaten en andere regio's van Europa. https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/5343476/recreatieve-wandelroute/door-het-zonienwoud

Na de wandeling 15 u kunnen jullie mee komen naar mijn mooie tuin voor BBQ. Er is een grote tent voorzien voor degene die graag blijven overnachten. Eigen tent mag ook. Max 15 deelnemers volgens de nieuwe veiligheidsmaatregelen van corona.
’s Anderdaags gezellig brunchen en langzaam terug naar huis. Wie blijft overnachten moet luchtmatras en slaapgerief meebrengen.
Inschrijven ten laatste op woensdag 8 juli.
Mijn adres : Kapellestraat 33 9402 Meerbeke.
Inschrijven via info@christelijkesingles-ontmoeten.be
Prijs : 15 € per persoon BBQ. 5 € voor brunch.
Bij financiële problemen is er tegemoetkoming.

Extra:Picknick meebrengen
Wandelschoenen
Eventueel een plooistoel in de koffer.
Voor info 0488/073 075
Elke donderdag  
Activiteit:Elke donderdag komen we samen via “zoom meeting “.
Wanneer je je emailadres door geeft wordt je uitgenodigd per mail. En hoef je alleen maar te klikken en je komt op “zoom”.
Meeting ID: 505 927 6329
Password: 777
Activiteit: Vriendschapsweekend van 21-23 augustus

Gezelligheid, ontmoeting, vakantie en vriendschap zijn de trefwoorden van dit weekend. Een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en aan vriendschappen te bouwen. Nodig gerust vrienden en vriendinnen uit om mee te komen.

Programma

• Aankomst op vrijdag 21 augustus 2020 tussen 16 en 18 uur waar we starten met een maaltijd.
• Einde voorzien op zondag 23 augustus 2020 rond 15.30 uur.
• Het thema 'vriendschap' wordt uitgewerkt.
• Er zal uiteraard ook gelegenheid zijn voor ontspanning. Je kan daarin kiezen tussen wandelen, fietsen, een activiteit in The Outsider (plaats voor teambuilding met leuke activiteiten), een gezelschapsspel spelen, iets gaan drinken, enz.

Meer informatie over de dagplanning ontvang je na inschrijving of bij aankomst.
https://www.chconnect.be/vriendschapsweekend